SELAMAT MENIKMATI DAN MAAF TIDAK SEMPURNA

FOTO-FOTO IDUL FITRI 2008 DSB


79 Tanggapan to “Gallery”

  1. tukiran@jpn Says:

    tuuuuuch bgs kan desa kita
    makanya cptan ke sana………….gratis looooooooooch
    kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    1. nana Says:

      iia dunz….
      emankbgus..

  2. najwa rh Says:

    eh.. umaeh inyong keton

  3. SIWEL Says:

    KEPENAK TEMEN SAMPEYAN….ESIH DUWE PEKARANGAN AMBA .INYONG ANGGER BALIK KAMPUNG SIKI SIH SUASANANE ORA KAYA GEMIYEN……ORAN ANA SEJUK SEJUKE…

    1. enny Says:

      emang balike meng kampung endi kang

  4. DANAR AZIZ FIRDAUSI Says:

    Siiip bangeeeet laaaah….. ora bisa ngomong apa-apa

  5. Hartoyo Says:

    Gombong, duh gombong. Aku cilik aring ngGombong. Siki aring mBogor, (mBogor ngidul juga ana gombong tapi dudu Gombong Kebumen…😀 ) Dong silik gemiyen aku sering kluyuran maring kidul. Nunggang pit. Liwat madureso mungkin ya? Ngger ora salah ada kedung apa kedung bulus ya jenenge. Trus ngepit maning aring kidul tken petanahan. Nuwun sewu angger salah, ya. Wong anu wis suwe banget……

    Team Madureso: Ya salam kenal bae kang kang wong madureso. Lek liwat mbok ya mampir. Mending ngepit kang sehat, daripada nunggang angkot apa motor mbok?kapan balik nggombong, aja bogor bae..?hehehe

  6. kang echo Says:

    wah salam kenal ke mawon kang esih sedesa koh

  7. m sobirin Says:

    wah sip, maduresa. Aku duduk wong maduresa, tapi wong mirit. Kecamatan paling kidul wetan. Bagus banget desa be dnuwe website, mbatin lah. sukses. Gombong dari dulu terkenal, malah mungkin lebih kondang tinimbang kota kebumen. Gombong bergoyang masih banyak nggak ya, hheeee

    Jawaban team Madureso: Matur nuwun mas Sobirin (kayak bapaku jenenge Ahmad Sobirin) atas komentarnya. Wong mirit juga sedulur karo wong Madureso, Alhamdulillah biar ndesa ya ora ketinggalan jaman mbok mas?men pada ngerti madureso. Gombong terkenal memang…ngomong2 gombong bergoyang apa seh?tukang mbecak esih akeh mas birin…

  8. Ono Karsono Says:

    Salam kenal kakange …. kpribe kabare pada sehat mbok …?
    Jawaban Madureso: Salam kenal balik..kabare apik apik bae kang…

  9. henry Says:

    pasar kebrek, pasaran saben dina rebo karo dina minggui. aku ngerti soale mamaku wong kuwarasan, aku putune mbah carik atmowijoyo (alm) umahe ngarep gerbang pasar kebrek. nek wong kuwarasan mesti kenal, batirku a.l. : salim, dodo, manto (bengkel). yah.. moga moga pada sehat kabeh, aminnnnnnnnn……
    Jawaban team Madureso: Emang mas henry nang endi?asal esih kebrek ya ngerti..ditunggu kabare maning mas..salam kenal kang madureso…


    1. henry, salam kenal ya.. aku nuryadi jejerane njenengan ngarep pasar kebrek, kapan dolan meng kuwarasan?

  10. nur ikhfan Says:

    aku ingin melihat gombong lagi

  11. nur ikhfan Says:

    bagaimana kabarnya mas teguh

  12. dina Says:

    Subhanaallah….

    Sungguh indah desa Madureso!!!

    Mudah-mudahan dari hari ke hari Allah slalu memberikan rahmat dan barokahNya, sehingga Desa Madureso always makmur sentosa,,,

    Oce !!!
    Dari team Madureso: Amin ya Robbal’alamin. Berkat do’a mba Dina juga pastinya Madureso terlihat Sentosa. Salam kenal dari kami..

  13. najwa Says:

    mas henry,,,saudara sepupu Dodo ya?Dodo anaknya ibu Sri.
    mas henry sekarang tinggal di mana?
    kalau mas Opik tinggal di Puri Cendana kan?

  14. indri Says:

    nggo bocah2 sing nang pasar kebrek gi pd ngapa yaaaaaa????????

    1. sigit Says:

      mbe kebreke sebelah endi

  15. ISWAN Says:

    Josss pisan kang…..liwat ya kang bar dolan….nek liwat purbowangi mampir gonku ya kena MKCELL Ngarep RS PURBOWANGI. Syukur karo tuku pulsa, heeee….
    Jawaban Madureso: Insya Alloh mas iswan, lek liwat mampir. Ngarep RS PURBOWANGI paskan tempate?matur nuwun wis mampir…kopine nyusul..

  16. dexzter Says:

    salam kenal dari perantau Gombong!!
    kangen juga karo gombong,,

    nggo kanca2,
    met lebaran ya!

  17. najwa Says:

    Alhamdulillaah,,,,,,,,,gili aring ngarep gubuge inyonk wis diaspal .dadi nek nunggang pit mandan kepenak.
    JAwaban Madureso: Iyah mas, amin mas robert

  18. elganthoki Says:

    Salam aja yah sama semua orang gombong terutama kalo ada yang tahu salamku buat kusmiyati d/a bapak muhasim desa;lemah duwur Rt 02/ Rw 03 kec;kuwarasan kab.kebumen.tnxu yah yang dah mau bantu elganthoki
    Jawaban team Madureso: Mudah-mudahan mba kusmiyati membaca ini. Dan salamnya Insya Alloh disampaikan kalau ketemu. Cinta jangan sampai jadi belenggu mas….enjoy aja…

  19. elganthoki Says:

    Cintaku buat kusmiyati@ gombong kuwarasan.mksih banget yang dah mau bantu aq.

  20. Kariyah Says:

    ASsalamu ‘alaikum YTH BPK KPL DS.MADURESO,serta penduduk Madureso yang aku rindukan. Weruh photone malah tambah kepengin bali. kie kesuen nang Singapore ngasi njamur tapi duite ra gelem ngoyod. Mlayu bae. Lam kangen buat maruku Mas Udin Ha ha sida kawin maning ra,,, he he peane kue sing wis jaya kena di omprengi lah… sorry aku mandan sembrana . Pie kabare Mbak Kuwati wong Sanggrahan kae bojone mas Sugeng nek ra salah peren. mas birin tesih nyupir ora? Aku wis arep bali kie. jemput nang Gombong apa. Wassalam

    Madureso tetap Jaya

  21. Kariyah Says:

    Tanah tumpah darah Ibuku waktu melahirkan aku,semoga Dikau selalu jaya dan maju… I love you Madureso. Salam Buat Mbak Kusiah Istrinya BPK Wahidin, Kae sing Marung nang lore pak parto PARISI. salam tercinta buat suami tercintaku PARISI PARTO PAWIRO N RISKA SAPUTRA anak Tunggalku. SON MAMI LOVE YOU SO MUCH. Salam buat juga buat teman chilhoodku MBK PURWANINGSIH istrinya Mas UDIN LISTRIK.

    Thank you

    My best regards
    KARIYAH DS
    Jawab Madureso:Salam-salam mba Kariyah nanti disampaikan Insya Alloh. Karena nama-nama yang mba sebut kami familiar juga. Apalagi SIPUR bojone Udin, edek karo nggonku….Ngomong2 mba kariyah anake sing endi ya?

  22. Kariyah Says:

    HA ha terima Kasih Banyak atas terbacanya comment saya. Aku adiknya Mas Suwardi sanggrahan kulon. anaknta Bpk Dana Semita. n Mas ini namanya siapa yah? Apa kira2 aku kenal. Harap Maklum bukan karena sombong,melainkan karena selalu merantau…

    Best regards buat YTH BPK Yatin.
    Jawaban Madureso: Oh mas Wardi…putrane pak Dana.. aku….?

  23. Mas Sugeng Bagus Says:

    Salam kenal kang… Inyong wong Wanayasa..tunggal sak Kecamatan , tapi adoh banget..paculane.. nang Sumatera.
    Guru SMP ku ndhisit daleme Maduresa. Asmane Bpk Muhtadi Syamsul Bahri. Guru Bhs Inggris SMP Negeri Buayan thn 87 an..
    Beliau juga ndhisit terkenal Guru Ngaji, sering dikon ngisi Pengajian, Siraman Rokhani.. Kyai lah sebutane… he he he.. Siki apa isih sugeng..??? Salut Kang.. Apik banget kreasine nggo ngangkat image Desane.. Horas .. Kang..
    Jawaban Madureso: Iyah mas sugeng, salam balik kang wong madureso kabeh. Iyah pak Syamsul esih sugeng, malah wis lunga haji. Alhamdulillah, matur nuwun pujiane, tapi tujuane bener mas sugeng, nggo ngangkat kecamatan kuwarasan, atau desaku madureso, karo tangga desa wanayasa men lewih dikenal nang dunia luas.

  24. Kariyah Says:

    Mas ini namanya siapa? Maksudku Mas yang buka n baca comment2 dari web..Boleh saya tau? atau akan remind mistery? I will find out soon as soon a I am going hopme. Who is the Mr.Misteri Handsome from web.madureso.com///

  25. felica elio Says:

    wah wong madursa adoh temen yah nang singapore….ya wis sing ati2 adoh kan keluarga….ak jg ya wong madursa trs jg agi ora nang ngumah….iya seneng bgt bs ndeleng desane dewek….rencanane kapan mudik kan singapore??? nggo mr taro kesuwun baget……kabare kebrek kepriwe…esih rame mbok…arep adol jangkrik esih ana wong gelem tuku ora ya..????
    Jawaban Madureso: Kebrek esih kaya gemien, ramai. Jangkrik wis langka, soale wonge wis pada doyan jangkrik di gorengi. Dadi nang pasar sepi jangkrik…

  26. J - Rokr 1 Says:

    Lam kenal….
    inyong wong kuwarasan tapi siki nang Jakarta. wah ora nayngka ana komunitas wong Madureso. Inyong nek bali kammpung paling seneng tuku srabi ne mbakyune Mimin pas prapatan arep meng KUA Kuwarasan. Pokoke mak nyuss… Karo sotone kaki Kandar sing mangkal nang pasar Kuwarasan.
    Kira-kira siki kaki Kandar tesih dodolan soto ora ya kang???
    Jawaban Madureso: Jakartane endi mas?lek garep kumpul karo wong madureso, malam minggu nang aring Mampang. Kaki kandar esih dodol, lah nang gallerykan ana…

  27. wong kebrek Says:

    Kenalan Mas

    Kuwe J -Rokr kuwe ponakanku. lha nek inyong siki nang semarang
    inyong wingi kaget ko ana blog madureso, terus tek bukak nyong bisa ngguyu dewek, dadi kelingan ndesaku kuwarasan, nek inyong meng kuwarasan nek urung mangan srotone kaki kandar rasane urung tekan kuwarasan, sampeyan madureso ne ngendi si ? inyong dadi penasaran.
    Jawaban Madureso: Salam kenal balik mas, pada aku lek urung mangan kaki kandar, eh srotone kaki kandar urung adem pikirane, madureso kulon balai desa

  28. J - Rokr 1 Says:

    Nang aring Bintaro kang, ya insya Allah ya tek dolan. duh seneng bisa ngumpul2 karo kanca2 desa ya.

  29. wong kebrek Says:

    Melu nimbrung
    Mas, aku wingi bukak-bukak internet aku kaget ko ana blog e wong Madureso, njajal tek bukak-bukak waah inyong dadi kangen kepengin balik ndesa, nyong wong kewarasan tapi siki wis suwe nang Semarang, salam kenal bae yaaaa, umahku nang kulon pasar Kebrek Gang Kuwu, kuwe J-Rokr 1 kuwe ponakanku.
    Jawaban Madureso:Seneng lek bisa nimbrung mas, iyah kapan kapan ketemu nang pasar kebrek…mangan ciwel karo pecel, aja kelalen, srotone kaki kandar…

  30. Wong Kebrek Says:

    Saluuut karo wong Madureso, aku wong Kuwarasan tapi siki wis suwe nang Semarang.

  31. Kariyah Says:

    Mas Tarom Amleng temen kabarnya kemana? ngomong ngomong web Madureso asli di Madureso apa di tempat lain? Salam buat Mbak Pur istrinya Mas Udin Listrik. Lam jumpa tahun depan… Thank you
    Jawaban Madureso: Sementara redaksine ada di jakarta mba, makanya jarang update. Nanti desember pas 1 muharram pada pulang kampung wong madureso, Insya Allah salamnya disampaikan, karena kami pribadi kenal baik dengan Mba Sipur

  32. J-Rokr 1 Says:

    Wah akhire lilike inyong wis bisa mlebu ngeneh, tambah rame bae ya…🙂

  33. J - Rokr 1 Says:

    Wah lilike inyong akhire mlebu ngeneh juga,dadi tambah rame kiye🙂

  34. nrh. Says:

    Alhamdulillah inyok bisa bukak web maning.//////////
    Sabtu tanggal 22Nopember 2008 di Kantor Kepala Desa Madureso telah diadakan fit& proper test Kadus IV Sanggrahan (untuk menggantikan Kebayan Suryono yang telah pensiun).
    Dari 2(dua) kandidat,akhirnya yang terpilih ROHAMIM putra dari Bp.JAMIL Sanggrahan.Rohamim sendiri adalah KEPONAKAN Lurah YATIN ??????????????
    Semoga menjadi abdi rakyat yang amanah Amin…….
    Tanggapan Madureso: Alhamdulillah. Mudah-mudahan amanah yang diberikan bisa disandang dengan baik. Walaupun keponakan, mudah-mudahan tidak ada niatan untuk nepotisme, tapi mutlak hasil dari proper test yang sudah dilakukan. Kalau mas ROHAMIM memang pantas untuk duduk dikursi kebayan, kenapa tidak.Tetap semangat untuk desa Madureso….

  35. elganthoki Says:

    asalamu’alaikum wong Gombong semua,aq elganthoki asalku ciamis,ga tau kenapa aq lihat panoramio gombong seneng banget.
    apakah karna aq sekarang lagi menjalani hubungan dengan gadis gombong yang bernama Kusmiyati dia beralamat di desa lemah duwur Rt 02 Rw 03 kec kuwarasan Kab kebumen.Kendala yang aq hadapi sekarang dari pihak kusmiyati itu tidak mau menerima aq sama sekali.Padahal aq dan kusmiyati itu dah janji sampai kapanpun aq dan dia harus nyatu.Aq minta bantuan teman2dari@gombong/kuwarasan/lemahduwur tolong bila ada yang dekat dengan alamat di atas Sampaikan salamku sama keluarganya.Aq mohon banget please kalo ada yg dekat dengan alamat itu Ada orang ciamis menjerit di net minta bantuan warga gombong tuk bisa menyampaikan Salamku ini.Karna ga tau kenapa aq mencintai banget daerah gombong dan kayanya aq bakal betah kalo hidup di daerah gombong.Atas bantuan creww gombong aq Ucapkan terima kasih.
    Jawaban Madureso: Bila kamu sedang jatuh cinta, cobalah buka jendela, memang akan kamu dapati langit diatas sana, sudah berubah warna. Warna itu menjadi kelabu, bukan biru, dan sekelabunya hatimu. Kalau kamu jatuh cinta, coba bukalah mata hatimu, ada cinta apa dalam hatimu?cinta makhlukah?cinta kepada makhluk adalah serendah-rendahnya cinta. Jadi tataplah cinta yang lebih menjanjikan, jangan cinta yang malah jadi belenggu. Masalah salam, kalau ketemu, Insya Alloh kami sampaikan. Tetap semangat..

  36. elganthoki Says:

    Salam aja buat seluruh creww gombong terutama dengan calon mertuaku bapak MUHASIM

  37. ragil Says:

    Mas masih adakah kegiatan jimpitan di kampung kita? Wong madureso kuharap tak malas berderma untuk kemajuan dan demi keindahan kampung kita,,, perbaikan jalan jalan trobosan adalah hal penting yang perlu di bahas,,, …beramal di dunia adalah jalan kita menuju hari bahagia… Karena semakin sering kita menyedekahkan sebagian milik kita, adalah serumpun do’a dari mereka,,, doa yang akan memberi pertolongan pada kesulitan kita.Allah hu Alam
    Jawaban team Madureso: Kalau jimpitan kelihatannya sudah tidak ada mba, males njiotine mungkin. Iyah, beramal itu harus, karena harta yang kita miliki sesungguhnya adalah harta yang kita amalkan dijalan Allah SWT. Terima kasih.

  38. ragil Says:

    Mas Malas pangkal tertinggal… La wong mbangun desane dewe ko males ya jo males laaaa yen ngono si pie kapan majune? nunggu bantuan negara? si kapan tekane? Mas pie yo anggone noto masarakat bisa sekutu memajukan desa kita? dari dulu ko ber santai ria saja? apa ndak kesirian sama tetangga desa yang sudah pada maju…. to Pondok contohnya… dulu desa terpencil, sekarang kota kecil….

  39. suko wiyono Says:

    nyong seneng luh weruh gambar kampungku,,
    tapi nyong kepingin werung wong gawe lanting…
    Jawaban Madureso:Insya Alloh ngesuk masalah lanting ana reportase-ne. Mas suko nang endi kie?

    1. sigit Says:

      pak nek ngomong lanting, aku karo mba ku juga adol lanting nang jakarta. bapake maduresa apa lemahduwur
      Jawaban Madureso: Ya kitane Madureso, dodol lantinge nang jakarta endi ya?gongseng apa endi mas sigit?

      1. sigit Says:

        loh kok sampeyane ngerti nang gongseng
        Madureso: Ya ngertilah…wis tau nganah..

    2. Sukowiyono Says:

      aku nang riau, wis suwe ora balik2 kiye,,wis kangen kampong,,wingi dikirimi lanting rasa sedela bae wis ludes nang batir2,,salam enggo kabean, suwun,,

  40. ragil Says:

    Up date Mas Madureso,,, gimana kabarnya, aku sudah mau pulang nich,,

  41. uji wahyono Says:

    wah kpriye gombonge kang aman apa? lam kenal kang aku uji asli tunjungseto sempor.kite agi ngrantauu nang qatar kang.lam kenal nggo warga gombong
    Jawaban Madureso: Gombong Alhamdulillah aman mas Uji. Salam kenal balik, kapan-kapan lek bali dolan madureso..ditunggu

  42. Sugiyono Says:

    aja pada kelalen, mbok ana sedulure sing lagi mriyang butuh perawatan teka bae nang RSU PURBOWANGI mesti dilayani maksimal apa maning ana perawat sing asli madureso. kanggo sedulur sing nduweni kartu Jamkesmas bisa dilayani kapan bae, apa bae bisa dilayani ……tur… ora mbayar …..alise… GRATIS
    Jawaban Madureso: Alhamdulillah, mudah-mudahan mandan ngentengna wong sing kurang mampu, amin…perawate sapa ya…?mba Tuti udu?

  43. bapake Says:

    Salam kenal nggo kanca-kanca nang Madureso,
    Inyong wong kretek, Rawakele, Bale desa ngalor. Siki nang mBekasi.
    Ja…n gambare apik banget, kepengin dolan ngonoh ulih ora kang.
    Madureso: Kenal balik kang. Ulih banget dolan, tek wedangi engko..

  44. agoes sty Says:

    lam knal kang warga guyangan

  45. agus sty Says:

    Desaku memang indah tak terlupakan.Fotonya bagus!!!
    Tapi lebih bagus aslinya lho???

  46. agus sty Says:

    ayo dong tambah lagi koleksinya?juru fotone kon balik ben ra nang jkt bae?.Lam to Ahwasin,kok ra tau tlf?
    Jawaban Madureso: Iya wasin ora balik-balik juru fotone. Lek balik mas foto2 guyangan…kirim meng ngeneh

  47. esty Says:

    Assalamu’alaikum wr.wb.
    Wah..wah…salut buat desa madureso…walopun desa tapi ga gaptek lah..punya website sgala..Saya aja yg sering nge-net belum bisa bikin website/ blog/ sejenisnya…(ya mgkn krna ga belajar)…

    Saya jd terinspirasi pngin ekspos desa saya juga via website, klo boleh saya minta ajarin Pak…hehehe…lumayan buat ngisi kesibukan..
    Oya ngomong2 saya kerja di RS Purbowangi….Kalau keluarga ada yang sakit boleh dibawa saja ke RS Purbowangi…(promosi nih yeee…)

    Terima Kasih
    Wassalamualaikum wr.wb
    Jawaban Madureso: Wa’alaikumsalam mba Esty. Alhamdulillah semua berkat doa mba juga. Dengan senang hati kami akan membantu mba jika ingin buat blog, kapan neh bisanya? Kalau kerumah sakit purbowangi, bisa ketemu siapa?

  48. baskoro Says:

    sampean kudune matur nuwun karo inyong,,,,, soale desamu dadi padang siki wis ana listrikkk geniyen peteng dedet anane mung lamou sentir,,,, enyong masang listrike beh dilakoni baling mbengi ben malem takbiran wis pada murubb listrike,,, tain inyong melu seneng kang,,,, salam kenal bae y
    Jawaban Madureso: Lah sampeane kie sapa ya?ya matur nuwun atas kerja kerase. Kapan-kapan dolan madureso sing wis bewera..salam kenal kembali.

  49. syukur Says:

    Rom, tek deleng nang aring Galeri jan apik banget yah. angger kowe balik aku titip salam nggo sekabehane yah. terus tulung ditampilna photo kaline mbah sosro. aku biyen tukang mancing nang kaline mbah sosro. maturnuwun.
    Jawaban Madureso: Ya kae desane dewek kur, salam disampaikan Insya Alloh. Lah kae kali, kaline mbah sosro, umah tua kae juga umaeh mbah sosro…

  50. rusli Says:

    nyong wong gandusari,dulure pak ripin guru sd madureso siki wis pensiun.salam kenal ya go wong prantauan sing wis berhasil, sing pd eling aring desane karo srotone kaki kandar jan srotone kuwe sing marekna kemutan bae nang jakarta, nylekamin banget….rasane!ya wis ya badan pada balik pa ora…?
    Jawaban Madureso: Salamkenal balik kang wong madureso mas rusli. Iya ngerti pak ripin, salam go beliau. Badan bali..dolan meng madureso..ditunggu. Agi nang endi kie parane?

  51. masyatun Says:

    aku bener2 bangga dadi wong madureso ternyata alamnya asri tenan. salam yo nggo kanca2kabeh. bagi temen2 yang baca tulisan ini aku harap balasannya buat mempererat tali silasturahmi. Bye….
    Jawaban Madureso: Lebaran pulangkan?

    1. eko t-gonk Says:

      salam kenal jg dr wong madureso…pancen desane dewek apik bgt yah adem..
      Madureso: eh mbene sadar yah lek apik…heheh

      1. eko t_gonk Says:

        mas lebaran ngesuk pada mudik apa ora?arep numpak apa?
        Madureso: Mudik. Dolan ya…numpak mobil sing kepenek…

    2. masyatun Says:

      minal aidzin wal faidzin, mohon maaf lahir& bathin.wingi pada ra mudik pa ya?ko ra pada ketemu pa aku sing nang umah bae.ya wis ra pa2 lah sing penting masih bisa lebaran lewat internet. wong madureso kabeh..gawe acara sich reuni pa piye sing bisa mempererat silaturahmi. lam buat semuanya…..
      Jawaban Madureso: pada-pada dimaafin. Mudik pada kok, ya maklum lek ora ketemu…wingi ana acara kumpulan nang mesjid membahas tentang rencana KPPM kedepan..ya maaf ora di undang, anu wonglanang kabeh sing di undang..Insya Alloh tahun depan rencana mba atun kami realisasikan…pemuda-pemudi bisa silaturakhmi…

  52. nak sangrahan Says:

    mas piye crane gawe web nag wordpress????
    n gratisan……??????:-)
    Jawaban Madureso: Mari gabung kari komunitas madureso, engko belajar bareng

  53. sigit Says:

    salam kenal dari aku sigit wong gandusari, kiye agi kepengin gabung
    Madureso: Salam kenal balik, lah sampean sigit sisih endi seh?

  54. ITHA Says:

    tolong klo punya foto terbaru tentang desa kita tercinta,di lampirkan y pren…supaya desa kita makin maju.
    Madures0: baik, kami tunggu kontribusi dari anda juga, demi kemajuan desa kita MAdureso

  55. ITHA Says:

    he2.. lali je, mbok kl py fotoku di muat jg yo. tq

    1. eko Says:

      ya ngesuk tek muate ya….anu wingi ketinggalan camerane.ngesuk aku blk maning tgl 1.kye itha sapa ya??

    2. masyatun Says:

      itha..mbok yo sekali-kali dolan neng jakarta or tangerang.aja nang omah bae. kapan nich nyebar undangan nya? cepetan lho ntar keduluan aku. he..he.. (bercanda)

  56. henry Says:

    madureso bagus siip.slam go wong krangtpung kidul smp negri buayan.
    Jawaban Madureso: Alhamdulillah. Salam Insya Alloh tersampaikan lewat web..terima kasih…

  57. ivan Says:

    Maen temen galerine yah, merekna kangen karo desa. Kula wong mangunweni kiye kepengin mlaku-mlaku menyang madureso… Ana apa baen yaaah???!!!??
    Jawaban Madureso: Ya salam kenal kang ivan. MOnggo dideleng endi sing maen…komplit pokokelah…

  58. masiyatun Says:

    ya ni jadi kangen pengin pulang kampung…..
    lam buat semua

  59. LINA NURNGAENI Says:

    Assalamu’alaikum. . .

    Konnchwa madureso
    Watashiwa Lina desu.

    Salam kenal z yc…
    ARIGATO GOZAIMASU.

    Heee ee. .,so pke bhs japan.

    Wassalamu’alaikum

  60. masyatun Says:

    dear semua,

    Piye kabare kabeh….?pada apik2 kan?
    nggo Lina pinter banget ya bahasa jepange..heeee

    1. LINA NURNGAENI Says:

      Heeeeee…….
      Itu cuma iseng” aja pake b.japan mba’
      Jadi malu nc. . .

      Btw,,ni mba masyatun siapa yc ????

  61. Kuwarasanku Says:

    nunut nimbrung, kie wong gandusari, kuwarasan.. hehehe
    Madureso: Tangga judule..

  62. nuruel cedank menantie Says:

    melu nongkrong caeh poerinx?mantan skolah sltp ma’arif 4 gandusari?

  63. kariyah kuwatno Says:

    emang sampean asline pundi jeng’ lam kenal lewat madureso web

  64. mustofingah Says:

    Assalamu’alaikum…seneng rasane weruh poto2 tentang dsku.
    Mba kariyah q ponakane mpean kieh…piwe kbre?siki nang ndi mpean?q mustofingah anake pak nursidik sanggrahan kidul.buat adminnya salam ukhuwah…dan syukron atas websitenya.top abizz.:D
    Madureso: Wa’alaikumsalam. Salam kenal kembali…

  65. atun Says:

    assalamualaikum….mus, piye kabare? aku atun batir MI mu isih inget ra? siki nang ndi?

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s